Tags

Related Posts

Share This

Протестно автошествие мина през София: "Да събудим властта"

Протестно автошествие организира “Отровно трио” в София. Под надслов “Да събудим властта” протестиращите преминаха през целия град и стигнаха до правителствената резиденция “Бояна”, където скандират “Оставка”.

Арман Бабикян от “Отровното трио” заяви, че посланието на автошествието е “Да изметем вируса от властта”. По негови думи “вирусът” пребивава в Министерския съвет и в правителствената резиденция “Бояна”.

“Минаваме маршрута на властта, по който се движи вирусът, който е заразил цялата ни страна вече 11 години”, обясни Бабикян. Той подчерта, че протестиращите няма да се откажат от искането си за оставка. По думите му в автошествието участват около 30-40 коли.

Той посочи, че маршрутът е символичен, каквото трябвало да е и пребиваването на хората във властта, пише „Дневник“.

“Тези хора трябва да си дадат сметка, че случващото се в момента в страната ни като пандемия и като хуманитарна криза е най-ясният образ на тяхната власт – хаос, безхаберие, корупция и за съжаление, смърт”, каза още Бабикян.

Той определи като “жалки” опитите на властта да овладее кризата с коронавируса. По негови думи положението е много страшно.

 

http://novinite.bg