Tags

Related Posts

Share This

Официално: Константин Караджов става шеф на НОВА Нюз

Доказаният телевизионен продуцент Константин Караджов се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп и ще работи за утвърждаване авторитета й на достоверен и най-използван източник на информация. Той заема позицията изпълнителен продуцент на NOVA NEWS като част от дирекция “Новини и актуални предавания” на водещата мултиплатформена медийна и технологична компания. Усилията на Константин Караджов ще бъдат съсредоточени в развитието на новинарския канал и обогатяване на информационното съдържание. 

Това информират от телевизията. 

“С присъединяването на Константин към нюзрума ни продължаваме стратегията за привличането на най-успешните професионалисти на българския телевизионен пазар. Сигурен съм, че като изпълнителен продуцент на NOVA NEWS, той ще гарантира на зрителите обективна публицистика и безпристрастно отразяване на новините, от мястото, където те се случват” – коментира Илия Дафов, главен продуцент “Новини и актуални предавания” в Нова Броудкастинг Груп.

“Ентусиазиран съм и благодарен за възможността да се включа в екипа на Нова Броудкастинг Груп като допринеса с опита си за развитието на новинарския канал” – каза Константин Караджов.

Телевизионният журналист има богата професионална биография, градена в продължение на повече от 20 години. Той е бил репортер, водещ, продуцент и зам. главен редактор в bTV. Преди това има опит като международен редактор и репортер във в. “Сега”. За своята журналистическа работа той е отличаван с редица награди, сред които грамота за принос в областта на достъпа до информация от фондация “Програма достъп до информация” и награда на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България.

Снимка: NOVA / Георги Димитров